Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir tomar itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dem izleme eden bir firmayız.
Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.
120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.
Yangın merdivenleri yangın ile alay malay baskın ve deprem üzere diğer tabii afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.
Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz.
Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, autarı harbi açılacak şekilde kullanılır.
İfinans edildikleri malzemelerin umum iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.
Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.
Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.
Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura dikkat edilmelidir.
Binanın sineinden adiya haklı inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.
Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi Yangın Kapısı içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.
Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler oda önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler:
Birçok yangın bapsı modelinin arz aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, standart yangın bapları kabil modeller de bulunuyor.